Picklad rödlök
Jätteenkelt att göra och håller väldigt länge i kylen. Kryddar upp vilken tråkig sallad som helst, ha det på en macka eller använd den som tillbehör till någon varmrätt. Enkelt, gott och håller länge. Win, win, win!
Tid: 15 minuter
INGREDIENSER:
- 1 rödlök
- 1 dl ättika, 12% (om du har 24% hemma tag hälften och tillsätt vatten)
- 2 dl socker
- 3 dl vatten
GÖR SÅ HÄR:
Om du har en mandolin hemma använd den på det tunnaste och skiva löken. Har du ingen använd kniven och skär så tunt du bara kan.
Ta ingredienserna i din 1-2-3-lag och koka upp. Undertiden tar du en burk och placerar din rödlök där i. När socker blandat sig med vätskorna tar du den och häller varm direkt över rödlöken. Ta Da! Klart!
Smaklig måltid!
RELATERADE INLÄGG
Asiatisk Slaw
Jag älskar smårätter! Att plocka från många fat med olika smaker gör inte bara måltiden…
Chili Cheese Tops
Perfekta tilltugget? Jag tycker i alla fall att detta är försvinnande gott! Men man orkar…
Sötsyrlig BBQ-lök
Idéen till detta recept kommer från en matdokumentär jag såg om ett ställe i New York som…